Хм, някой гледал ли го е този екземпляр?
Известие
Collapse
No announcement yet.
33S16V Permanent4
Collapse
X
-
Първоначално публикувано от Triptih Покажи съобщениеНека го погледне някой.Имам интерес към части.Има едно Ломско,ако се съберем повече хора може да го разделим.
Comment
-
Първоначално публикувано от bobi1997 Покажи съобщениеАз бих отишъл да я видя тия дни, понеже си търся 33 или 146 но съм малко зает през седмицата. Събота или неделя там ли е?
Comment
-
Първоначално публикувано от bobi1997 Покажи съобщениеОК ще пробвам да мина, въпреки че има ретро парад и може и да няма никой...
Comment
-
Минах днеска около 10 ч. сутринта, но нямаше никой. Тя алфата е отстрани в едно дворче оградено с мрежа ама не ми се прескачаше да я гледам по-отблизо. Сервизът работи ли въобще, защото нямаше много признаци на живот? Ако знаете г/д кога работи може да мина през седмицата...Alfa Romeo 145 1.6 i.e. Boxer -Ex
Alfa Romeo 146 1.3 i.e. Boxer -Ex
Comment
-
Аз минавах наскоро. Даже говорих с Краси, два пъти я гледах, огледах я добре, вкарахме я на канала в сервиза...Мислех да я взимам, обаче и искаше малко повече пари за състоянието, в което се намира.
Не, че колата е лоша, а и такава класика си струва, но пода е за кърпене - десен праг няма, под пасажера е лятно изпълнение с проветрение за краката. Отляво също тръгва яко ръжда, а по мотора е пълно с течове. Има и други по-дребни ръжди...
По принцип ако имах малко повече пари не бих се замислил за такава класика, но 1200 лв в случая ми идваха повечко, а после си намерих много прилична 146 боксер за 1000, която си взех и така...Alfa Romeo 145 1.6 i.e. Boxer -Ex
Comment
-
Само шофьорската беше малко протрита на гърба долу вляво иначе нищо фрапантно и фатално нямаше по салона - мен лично мнооого ме грабна тоя салон, ама всичко останало...
Ама примерно тия течове, които видях не е може би чак толкова катастрофално - гарнитура на картер най-вероятно, кормилната рейка тече, не си спомням покрай пробката на скоростите дали не пускаше. Не работи климатика махнал е компресора ли се бил развалил и единия радиатор и перката отдясно и някви такива дребни досадни нещица...
Честно казано не е нещо фатално цялостното състояние и някой мераклия ако се хване ще си я направи. Аз имам мерак ама съм само на 18 и нямам тия пари нужни да вложа в колата...Alfa Romeo 145 1.6 i.e. Boxer -Ex
Comment
Comment